fbpx

Τζόκοβιτς: «Όσο έχω την φλόγα, θα παίζω τένις»

Τζόκοβιτς: «Όσο έχω την φλόγα, θα παίζω τένις»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη Μελβούρνη και το Australian Open, και σε δηλώσεις του, τόνισε πως, «ελπίζει να έχει μία θετική υποδοχή στην Αυστραλία».

Ο Σέρβος σταρ του τένις θεωρείται ότι εξακολουθεί να είναι ανεμβολίαστος για την Covid-19, αλλά οι ταξιδιωτικοί κανόνες της Αυστραλίας αναφέρουν ότι δεν χρειάζεται απόδειξη εμβολίου Covid-19 για να ταξιδέψει κανείς από και προς τη χώρα.

Η απαγόρευση της αυστραλιανής βίζας του Σέρβου ανατράπηκε τον Νοέμβριο του 2022, αφού είχε απελαθεί πριν από το τουρνουά του περασμένου Ιανουαρίου στη Μελβούρνη καθώς η βίζα του είχε ακυρωθεί “για λόγους δημοσίου συμφέροντος”.

Ο Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στην Αυστραλία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου και θα ξεκινήσει τους αγώνες του με το 250άρι τουρνουά της Αδελαΐδας.

Μιλώντας στο World Tennis League στο Ντουμπάι, όπου προετοιμάζεται για το Grand Slam της Μελβούρνης, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: «Πάντα ζητάω το καλύτερο από τον εαυτό μου, οπότε ας δούμε. Στο παρελθόν, πάντα είχα την ευκαιρία να αρχίζω την χρόνια μου στην Αυστραλία πολύ δυνατά και μου αρέσει να παίζω εδώ. Θα ήθελα να μπορώ να παίζω όσο περισσότερο γίνεται. Δεν έχω πραγματικά έναν αριθμό στο μυαλό μου. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εμένα μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Άρα, όσο παίζω σε αυτό το επίπεδο, όσο έχω την φλόγα, θα συνεχίζω».

Να θυμίσουμε ότι, ο κάτοχος των 21 Grand Slam τίτλων, επιβλήθηκε την Παρασκευή (23/12) του Αυστριακού και Νο193 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-7(5), 6-0, 10-7 και πρόσθεσε 18 πόντους στην ομάδα του, όμως εκείνη, δεν μπόρεσε να αποφύγει την 3η διαδοχική ήττα, μιας και νωρίτερα, τόσο η Αρίνα Σαμπαλένκα, όσο και το δίδυμο Ντιμιτρόφ/Μπαντόσα, γνώρισαν ήττες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις