fbpx

Σακελλαρίδη-Λι 2-0: Πρόκριση στον τελικό στα μονά του Μόναστιρ

Σακελλαρίδη-Λι 2-0: Πρόκριση στον τελικό στα μονά του Μόναστιρ

Την πρόκριση στον τελικό στα μονά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Ζόνγκιου Λι με 2-0 σετ (6-2, 6-0), μετά από μία ώρα και 12 λεπτά αγώνα, και θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο και στα μονά, μετά την κατάκτηση του αντίστοιχου στα διπλά, στο πλευρό της Μαγδαληνής Αδαλόγλου.

Στο 1ο σετ, η Σαπφώ ξεκίνησε δυναμικά στο κορτ, κατακτώντας τα πρώτα δύο games, έχοντας ήδη ένα break στο ενδιάμεσο (2-0), και κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη διαφορά μέχρι και το 6ο game, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτησή του (4-2).

Στο αμέσως επόμενο, η Σακελλαρίδη έκανε νέο break, ενώ στη συνέχεια κράτησε την αντίπαλό της στους δύο πόντους, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εικόνα και την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Ελληνίδα δεν άφησε πολλά περιθώρια επιστροφής για τη Λι, και με ένα “αρχοντικό” σερί με 6/6 games, προσθέτοντας παράλληλα 3 νέα break στα στατιστικά της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειες της, ώστε να διεκδικήσει αύριο το δεύτερο της τρόπαιο μέσα σε μία εβδομάδα στο Μόναστιρ (6-0).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις