fbpx

Πρωταθλήτριες στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Πρωταθλήτριες στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πανηγύρισαν η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο διεξήχθη στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Σιράζ Μπεχρί και Μιλάνα Ζαμπραϊλόβα με 2-0 σετ (7-5, 6-4) μετά από μία ώρα και 32 λεπτά αγώνα, και έφτασε στην πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Για την Σαπφώ, μάλιστα, είναι η τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τουρνουά στα διπλά, έχοντας ήδη στο παλμαρέ της 12 τίτλους, εκ των οποίων οι 8 είναι κερδισμένοι το 2022.

Στατιστικό που δείχνει το πόσο καλή και παραγωγική ήταν η φετινή χρονιά για την 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που επίσης έχει προκριθεί και στον αυριανό τελικό των μονών της ίδιας διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ του τελικού, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ είχαμε πολλά εναλλάξ προβαδίσματα μέχρι και το 10ο game (5-5).

Στο 11ο game όμως, οι Ελληνίδες έσπασαν για την 3η (έως τότε) φορά το σερβίς των αντιπάλων τους, εξασφαλίζοντας έτσι στη χειρότερη το tie-break (6-5), το οποίο εν τέλει δε χρειάστηκε, μιας και στο αμέσως επόμενο υπερασπίστηκαν το σερβίς τους με επιτυχία (7-5), βάζοντας τα θεμέλια της νίκης .

Στο 2ο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης, με βάση την εξέλιξή της, μέχρι και το 8ο game το παιχνίδι έμοιαζε όπως και το προγενέστερο, με εναλλάξ προβαδίσματα αλλά και από δύο break εκατέρωθεν (4-4).

Στο 9ο game όμως, Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου πάτησαν εκ νέου το γκάζι, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές τους προσπάθειες με επιτυχία, με love game στο 9ο (40-0), αλλά και κρατώντας τις αντίπαλές τους στον έναν πόνο στο 10ο game (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις