fbpx

Battle of the Brits: Ο τίτλος στην Αγγλία (vid)

Battle of the Brits: Ο τίτλος στην Αγγλία (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ ηττήθηκε από τον Νταν Έβανς με την Αγγλία να παίρνει τον τίτλο στο Battle of the Brits νικώντας 8-4 την Σκωτία. Ο Έβανς έδωσε το προβάδισμα με 5-1 και έφερε την ομάδα του σε απόσταση μίας νίκης από τον τίτλο επικρατώντας του Μάρεϊ με 6-4 3-6 10-8 στο Αμπερντίν.

 Το ομαδικό τουρνουά που βλέπει τα 2 έθνη να αναμετρώνται σε ένα διήμερο δράσης, άρχισε όταν ο Μάρεϊ νίκησε τον Τζακ Ντρέιπερ με 6-2 1-6 12-10. Οι Άγγλοι Πολ Τζαμπ και Νιλ Σκούπσκι πήραν τη νίκη με 6-4 5-7 10-6 απέναντι στους Τζέιμι Μάρεϊ και Τζόνι Ο’Μάρα προτού ο Τζαμπ αναδειχθεί νικητής απέναντι στον Άινταν ΜακΧιού με 6-2 6-2.

 Ο Μάρει αναζητούσε την εκδίκηση απέναντι στον Έβανς στα διπλά όταν μαζί με τον αδερφό του, τον Τζέιμι, έπαιξαν με τους Άγγλους και νίκησαν 6-3 6-4 χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι στη μάχη για τον τίτλο υπέρ των Άγγλων. «Ήταν ένα απίστευτο διήμερο», είπε ο Άντι Μάρεϊ στο BBC. «Είμαι πολύ υπερήφανος για τον Τζέιμι και το τουρνουά που έκανε. Σημαίνει πολλά για εμάς ο τρόπος που εξελίχθηκε το τουρνουά, αγωνιζόμενοι καλά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις