fbpx

Ultimate Tennis Showdown: Φιλόδοξα σχέδια από τον Μουράτογλου

Ultimate Tennis Showdown: Φιλόδοξα σχέδια από τον Μουράτογλου

Μπορεί το Ultimate Tennis Showdown να συναγωνιστεί τα Γκραν Σλαμ και να προσαρμόσει τους κανονισμούς σε αυτά που αρέσουν στη νέας γενιά θεατών; Αυτή είναι η ελπίδα του δημιουργού του, του Πάτρικ Μουράτογλου.

 Για πολλά χρόνια προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς, ο Μουράτογλου εξηγεί τα φιλόδοξα σχέδιά του για το τουρνουά το οποίο επιστέφει το 2023 μετά από απουσία 2 ετών. Το UTS δημιουργήθηκε την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού με στόχο να βάλει στο παιχνίδι την επόμενη γενιά θεατών με καινοτομίες στους κανονισμούς όπως το να επιτρέπονται μόνο τα πρώτα σερβίς και να υπάρχουν τέσσερις περίοδοι των 8 λεπτών.

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τον πρώτο τίτλο με τους Ρισάρ Γκασκέ και Ματέο Μπερετίνι να τον πλαισιώνουν στο βάθρο. Η νέα σεζόν θα αρχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο προτού πάει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και ακολουθήσει η Ασία και η Μέση Ανατολή για το τελικό σκέλος και με το μεγάλο τελικό.

 «Δεν καταφέρουμε να κάνουμε τη διοργάνωση το 2022, απλά επειδή είμαστε σε μία περίοδο που συγκεντρώνουμε πηγές», είπε ο Μουράτογλου στο Eurosport που πρόσθεσε ότι το 2023 η μεγάλη αλλαγή θα είναι η παρουσία κοινού που ελπίζει ότι θα κάνει τη διαφορά.

 «Δεν είχαμε ποτέ κοινό επειδή όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στην περίοδο που όλοι ήμασταν σε καραντίνα και το κοινό δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα στάδια. Προφανώς, ένα αθλητικό γεγονός παρουσία κοινού ή με απουσία κοινού είναι όπως η νύχτα με τη μέρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δω κοινό να πηγαίνει στο UTS».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις