fbpx

Θανάσης Κοκκινάκης: «Αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Θανάσης Κοκκινάκης: «Αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Θανάσης Κοκκινάκης μίλησε για την εφετινή χρονιά ως μία από τις καλύτερες της καριέρας του, παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε σε πολλά τουρνουά.

Ο 26χρονος Αυστραλός τενίστας, και No. 93 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε επίσης για τους στόχους που θέτει για το 2023, ενώ δηλώνει φανερά ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Αδελαΐδας.

«Αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, είχα κάποιες πολύ καλές νίκες. Αλλά και φέτος δεν έπαιξα σε τόσα πολλά τουρνουά, οπότε ευελπιστώ σε μια πιο γεμάτη χρονιά το 2023», είπε αρχικά ο Θανάσης Κοκκινάκης.

«Πρέπει να είμαι συνεπής και να κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε φορά που βγαίνω έξω στο γήπεδο. Ο επόμενος στόχος για μένα είναι να μπω στο Top 50 και από εκεί και πέρα θα δούμε που μπορώ να φτάσω».

Σχετικά με το τουρνουά στην Αδελαΐδα, είπε: «Είδα τις λίστες, ήταν τρελό. Ειδικά το τουρνουά της 1ης εβδομάδας μοιάζει με Masters. Θα επιστρέψω σε ένα court που έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, θα παίξω μπροστά από φίλους και οικογένεια, θα έχει λίγη πίεση αλλά θα περάσω καλά. Θα το απολαύσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις