fbpx

Πέρασαν στον τελικό των διπλών του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Πέρασαν στον τελικό των διπλών του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Την πρόκριση στον τελικό των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήραν Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε με άνεση των Αλεξάνδρα Μπιότ και Αχάνα Μαρίιν με 2-0 σετ (6-1, 6-0), μετά από 49 λεπτά αγώνα, και πέρασε στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, Σαπφώ και Μαγδαληνή ξεκίνησαν άψογα στο κορτ, πραγματοποιώντας σερί με τρία κερδισμένα games, έχοντας μάλιστα ήδη 2 break (3-0), για να μειώσει το Βελγικό δίδυμο στο 4ο game, παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο (3-1).

Στην εξέλιξη του ματς όμως, οι Ελληνίδες έτρεξαν νέο παρόμοιο σερί, διπλασίασαν επί της ουσίας τα break τους, και έβαλαν τα θεμέλια της straight νίκης, και παράλληλα της πρόκρισης (6-1).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα για να το κάνουν και αυτό δικό τους, χωρίς να χαρίσουν και κάποιο game στις αντίπαλές τους, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία οι προσπάθειές τους (6-0).

Στον τελικό, οι Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν τις Σιράζ Μπεχρί από την Τυνησία και Μιλάνα Ζαμπραϊλόβα από τη Ρωσσία, με φόντο την κατάκτηση του τίτλου, η οποία θα είναι η 3η συνεχόμενη για την Σακελλαρίδη, η οποία θα αγωνιστεί και στον ημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης, αλλά στα μονά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις