fbpx

Νικ Κύργιος: «Επιβεβλημένη η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς»

Νικ Κύργιος: «Επιβεβλημένη η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς»

Ο Νικ Κύργιος δηλώνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πρέπει να αγωνίζεται με κάθε κόστος παίρνοντας θέση για τα όσα συνέβησαν και στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

 Ο Σέρβος όντας ανεμβολίαστος γνώρισε την απέλαση από την Αυστραλία και είδε τη βίζα του να ακυρώνεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος χάνοντας το τουρνουά με τον τίτλο να πηγαίνει στον Ράφαελ Ναδάλ. Ο ίδιος ωστόσο έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε λίγες εβδομάδες καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποφάσισε την άρση της ακύρωσης στη βίζα, κάτι που ο Κύργιος πιστεύει ότι είναι καλό για το άθλημα.

 «Θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη η παρουσία του Νόβακ», είπε ο Αυστραλός μιλώντας από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενόψει του World Tennis League. «Είναι ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών και για όσο θα αγωνίζεται και θα βρίσκεται στο χώρο, τον χρειαζόμαστε σε αυτά τα τουρνουά. Ως αθλητής θέλω να τον βλέπω εκεί. Αν νικήσω σε ένα τουρνουά, αν δεν παίξω με τον Νόβακ, τότε θα νιώθω ότι αυτό το τουρνουά δεν είναι πραγματικό».

 Οι 2 παίκτες θα μπορούσα να αναμετρηθούν αυτή την εβδομάδα ωστόσο ο Τζόκοβιτς απόσυρε την συμμετοχή του την τελευταία στιγμή. «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στο World Tennis League καθώς δεν αισθάνεται 100% καλά για να παίξει», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών. Ο Κύργιος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι απογοητεύτηκε από την εξέλιξη αλλά κατανοεί την απόφασή του. «Ήμουν ενθουσιασμένος προφανώς που θα αντιμετώπιζα τον Νόβακ, μετά τον τελικό του Γουίμπλεντον και όλα αυτά, ήθελα να πάω εκεί και να διασκεδάσω μαζί του. Πρέπει ωστόσο να προσέχει το σώμα του και προφανώς έχει μεγάλες προσδοκίες για τους επόμενους μήνες, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη από την στιγμή που δεν είναι στο 100% να μην πάρει μέρος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις