fbpx

Τίτλος Γκραν Σλαμ ο επόμενος στόχος της Καρολίν Γκαρσία

Τίτλος Γκραν Σλαμ ο επόμενος στόχος της Καρολίν Γκαρσία

Στα 29 της η Καρολίν Γκαρσία βρήκε ξανά την ευχαρίστηση και τη φιλοδοξία και στόχος της είναι να αξιοποιήσει αυτή τη θετική περίοδο σε κάτι που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Η επιτυχία της στο WTA Finals της έδωσε το μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της ως τώρα και η ίδια στοχεύει πλέον ψηλότερα.

 «Βλέπω το WTA Finals ως το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Συνήθως θεωρείται το 5ο μεγαλύτερο τουρνουά της χρονιάς, μετά τα Γκραν Σλαμ. Η μορφή είναι ξεχωριστή. Το ματς απέναντι στην Κασάτκινα ήταν σαν ένας προημιτελικός. Όποια νικούσε θα περνούσε. Ήταν μεγάλη η ένταση. Πρέπει να νικήσεις σε τουλάχιστον 4 ματς απέναντι σε παίκτριες που είναι από την 1η ως την 8η θέση του κόσμου σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα ενώ μπορεί να πάρεις Γκραν Σλαμ χωρίς να χρειαστεί να νικήσεις παίκτριες που είναι στις πρώτες 10 ή 20 θέσεις. Αυτός ο τίτλος λοιπόν σημαίνει πολλά για εμένα».

 «Αποτελεί ανακούφιση η κατάκτηση αυτού του τίτλου; Δεν ξέρω. Ναι και όχι. Ίσως αυτό να αφαιρεί μέρος του βάρους από πάνω μου αλλά την ίδια στιγμή κάνει το όνειρο να κερδίσω ένα Γκραν Σλαμ ακόμα πιο πιθανό επειδή σε κάνει να θέλεις περισσότερα. Αυτός είναι ο αθλητισμός και αυτό είναι το τένις, όταν πετυχαίνεις κάτι τότε θέλεις περισσότερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις