fbpx

Πέρασαν στα ημιτελικά του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Πέρασαν στα ημιτελικά του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Την πρόκριση στους “4” στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήραν Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 2-0 σετ των  Κλόε Σιρότ και Κλόε Νοέλ (6-3, 6-0), μετά από 50 λεπτά αναμέτρησης, και συνεχίζει με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Σαπφώ και Μαγδαληνή ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο κορτ στο πρώτο σετ, κατακτώντας τα πρώτα 5 games, με δύο break στο ενδιάμεσο (5-0), όμως οι Γαλλίδες βρήκαν το σθένος και μείωσαν τη διαφορά, μέχρι το 8ο game (5-3), σβήνοντας το ένα από τα δύο break.

Στο 9ο game όμως, οι Ελληνίδες κράτησαν τις αντίπαλές τους στο 15 και έβαλαν τα θεμέλια της straight νίκης (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, δεν προέβαλαν κάποια αντίσταση Σιρότ και Νοέλ, μιας και τόσο η Σακελλαρίδη, όσο και η Αδαλόγλου ήταν εντυπωσιακές επιθετικά, πραγματοποιώντας ένα σερί 6/6 games, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν άψογα οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο παιχνίδι, και να περάσουν στον ημιτελικό (6-0).

Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τις Βελγίδες Αλεξάνδρα Μπιότ και Αχάνα Μαρίιν, με φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό, με την Σαπφώ μάλιστα να διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την τρίτη σερί κατάκτηση της διοργάνωσης στα διπλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις