fbpx

Η επιτυχία του Μέσι εμπνέει τον Μάρεϊ να συνεχίσει

Η επιτυχία του Μέσι εμπνέει τον Μάρεϊ να συνεχίσει

Ο Άντι Μάρεϊ εξήγησε το πως ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή στο Μουντιάλ του έδωσαν το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται και να μην αποσυρθεί από το τένις.

 Ο Μάρεϊ, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία με τον Μέσι, έφτασε κοντά στην αποχώρηση το 2019 εξαιτίας ενός τραυματισμού που απείλησε με πρόωρο τέλος την καριέρα του. Ο ίδιος κατάφερε να επιστρέφει και σταδιακά ανεβαίνει στην κατάταξη τα τελευταία 3 χρόνια ενώ θα μπει στο 2023 όντας στην 49η θέση.

 «Χάρηκα πολύ για τον Μέσι που κατάφερα επιτέλους να κερδίσει το παγκόσμιο κύπελλο ενώ φαινόταν ότι δεν θα τα καταφέρει», είπε από το Αμπερντίν όπου βρίσκεται για το Battle of the Brits. «Είμαι κι εγώ στα 35 και να βλέπω αθλητές σε αυτή την ηλικία να έχουν τέτοια απόδοση σε αυτό που αγαπούν να κάνουν είναι εξαιρετικό».

 Ο Σκωτσέζος είναι εδώ και χρόνια μεγάλος οπαδός του Μέσι και τον παρακολουθεί να παίζει από τα παιδικά του χρόνια στη Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ωστόσο δεν θέλησε να εμπλακεί στην υπόθεση για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων εποχών. «Μισώ αυτό το θέμα με τους GOAT και τις συζητήσεις που ακολουθούν. Είναι τόσο επώδυνες αλλά πιστεύω ότι είναι εξαιρετικός στα όσα κάνει. Εξαιτίας του μεγέθους που έχει το ποδόσφαιρο και τον αριθμό των ανθρώπων που ασχολούνται, πρέπει να θεωρηθεί ως ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών και αυτά που έχει κάνει για τόσο μακρά περίοδο είναι απίστευτα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις