fbpx

Ενθουσιασμένος με την άνοδο του Χόλγκερ Ρούνε ο Πάτρικ Μουράτογλου

Ενθουσιασμένος με την άνοδο του Χόλγκερ Ρούνε ο Πάτρικ Μουράτογλου

Ο Πάτρικ Μουράτογλου μίλησε για τον Χόλγκερ Ρούνε τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο συναρπαστικούς νέους παίκτες λέγοντας για τα όσα θα μπορούσε να πετύχει από το 2023 και μετά.

 Ο 19χρονος σημείωσε μεγάλη άνοδο φέτος κερδίζοντας 2 τίτλους στο ATP Tour, περιλαμβανομένου του πρώτου του σε Masters ενώ έφτασε για πρώτη φορά σε προημιτελικά Γκραν Σλαμ και επίσης βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

 Ο Μουράτογλου είναι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύει ότι ο Ρούνε μπορεί να πετύχει πολλά στο άθλημα μετά το θρίαμβό του στο Μάστερς του Παρισιού όπου νίκησε μεγάλα ονόματα όπως τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάρλος Αλκαράθ, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

 «Πιστεύω ότι η πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και όχι μόνο αυτό είναι ένας ρεαλιστικός στόχος», είπε στο Eurosport. «Θεωρώ ότι αν θέτεις στόχους για τον εαυτό σου, δεν πρόκειται να τους ξεπεράσεις οπότε έχει δίκιο να διεκδικεί τα πάντα καθώς αυτό φαίνεται να αποδίδει για εκείνον. Δεν είναι ντροπή να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Χόλγκερ σημαδεύει διαρκώς ψηλά αλλά αυτό γίνεται επειδή είναι ικανός να κάνει σπουδαία πράγματα και έχει την υπομονή για να πετύχει. Ο Χόλγκερ είναι κάποιος που του αρέσουν οι προκλήσεις και αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις