fbpx

Battle of the Brits: Η Σκωτία ισοφάρισε την Αγγλία (vid)

Battle of the Brits: Η Σκωτία ισοφάρισε την Αγγλία (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ νίκησε τον Τζακ Ντρέιπερ με 6-2 1-6 12-10 και η Σκωτία ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των αναμετρήσεων στο πλαίσιο του Battle of the Brits στο Αμπερντίν. Το ομαδικό τουρνουά, που βλέπει τα 2 έθνη να αναμετρώνται σε ένα διήμερο δράσης είδε νωρίτερα την Αγγλία να παίρνει το προβάδισμα καθώς ο Νταν Έβανς νίκησε τον Έινταν ΜακΧιού με 6-4 6-2.

 Ο Μάρεϊ ήταν πίσω με 6-3 στο τάι-μπρέικ του καθοριστικού σετ και φαινόταν ότι η Αγγλία με αρχηγό τον προπονητή ποδοσφαίρου, Ίαν Χάλουγουεϊ, θα μπορούσε να μπει στη 2η ημέρα με προβάδισμα 2-0 στις νίκες.

 «Η θέληση για τη νίκη, η μάχη για τον κάθε πόντο, το κυνήγι κάθε μπάλας, με λίγη δόση τύχης, με σωστά χτυπήματα στο τέλος», είπε ο Μάρεϊ για την απόδοσή του. «Απίστευτο τέλος, δεν έχω παίξει πολλά τέτοια τάι-μπρέικ πριν. Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω για πάντα στο τένις, δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έκανα πολλή δουλειά, σκληρή δουλειά, έχω δουλέψει σκληρότερα από κάθε άλλη φορά τους τελευταίους μήνες. Πρέπει να συνεχίσω στην ίδια κατάσταση διότι τα πράγματα δεν είναι ακόμα τέλεια, αλλά τα σημάδια είναι καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις