fbpx

Master Final: Συνέτριψε το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης το τουρνουά στη Βαρκελώνη!

Master Final: Συνέτριψε το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης το τουρνουά στη Βαρκελώνη!

Το Master Final του 2022 στη Βαρκελώνη αποδείχθηκε ιστορικό για το άθλημα του πάντελ, καθώς συνέτριψε κάθε προηγούμενο από πλευράς προσέλευσης θεατών στις κερκίδες. Συγκεκριμένα, 12.141 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Palau Sant Jordi την Κυριακή (ημέρα των δύο τελικών), καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ για επαγγελματικό αγώνα πάντελ, σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Το Master Final ήταν το χρονικά τελευταίο και ταυτοχρόνως το σημαντικότερο τουρνουά της σεζόν στο World Padel Tour για το 2022, κάτι που αποτυπώθηκε και στην προσέλευση των υπόλοιπων τριών ημερών δράσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (ημέρες προημιτελικών), οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες ήταν περίπου 9.000 ανά ημέρα, ενώ το Σάββατο (ημέρα ημιτελικών), ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 10.000.

Αν και ακόμη δεν έχουν βγει τα ακριβή νούμερα για το το σύνολο του τετραημέρου, είναι σαφές πως συνολικά πάνω από 40.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου της Βαρκελώνης, για να παρακολουθήσουν μερικές από τις συναρπαστικότερες μάχες που έχουμε δει εντός κορτ τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις