fbpx

Άντι Μάρεϊ: «Είμαι ένα μεγάλο τραυματισμό μακριά από την αποχώρηση»

Άντι Μάρεϊ: «Είμαι ένα μεγάλο τραυματισμό μακριά από την αποχώρηση»

Ο Άντι Μάρεϊ δήλωσε ότι απέχει ένα νέο μεγάλο τραυματισμό μακριά από το να αποσυρθεί από το τένις. Ο 35χρονος μετράει τρεις τίτλους Γκραν Σλαμ και θεωρεί ότι είναι στην καλύτερή του κατάσταση εδώ και χρόνια έχοντας περάσει από 2 χειρουργεία στο γοφό το 2018 και το 2019.

 Κανείς δεν έχει επιστρέψει στο άθλημα του τένις μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάρεϊ και ο πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη έχει υποφέρει από μία σειρά άλλων τραυματισμών που τον έχουν αναγκάσει να χάσει μεγάλο μέρος της δράσης τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο ίδιος προπονήθηκε υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ιβάν Λεντλ στη Φλόριντα και τώρα πιστεύει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να φανεί ανταγωνιστικός αλλά θέλει να δει αποτελέσματα στο κορτ προτού αποφασίσει για πόσο ακόμα καιρό θα συνεχίσει, ειδικά από την στιγμή που ένα άλλο μέλος των Big Four, ο Ρότζερ Φέντερερ, αποσύρθηκε νωρίτερα φέτος ενώ και ο επίσης βετεράνος Ράφαελ Ναδάλ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο χώρο.

 «Αν το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση και παραμένω ικανός να αγωνίζομαι σε σταθερή βάση, θα συνεχίσω να παίζω», είπε ο Μάρεϊ. «Δεν μπορώ να βλέπω πολύ μακριά στο μέλλον με την ηλικία στην οποία βρίσκομαι και με τα προβλήματα που αντιμετώπισα. Αν γνωρίσω νέο μεγάλο τραυματισμό, πιθανότατα δεν θα προσπαθήσω να επιστρέψω ξανά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις