fbpx

Προκρίθηκαν στους “8” των διπλών του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Προκρίθηκαν στους “8” των διπλών του Μόναστιρ Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Την πρόκριση στην τελική 8αδα του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήραν Σαπφώ Σακελλαρίδη και Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 2-0 σετ των Ιαρόσλαβα Μπαρτάσεβικ και Ξένια Ζαϊτσέβα (6-4, 6-0), μετά από μία ώρα και 7 λεπτά παιχνιδιού, και συνεχίζει με φόντο τους “4” της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, το παιχνίδι ήταν απολύτως ισορροπημένο μέχρι και το 8ο game, με τις δύο ομάδες να έχουν σπάσει το σερβίς της άλλης από μία φορά, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, η Ελληνική ομάδα κατάφερε να επιβληθεί, πραγματοποιώντας ένα ακόμα κομβικό break, αλλά και κρατώντας την αντίπαλη πλευρά στους 2 πόντους στο 10ο και τελευταίο game (6-4).

Στο 2ο σετ, Σακελλαρίδη και Αδαλόγλου είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, με επιτρέποντας στη Γαλλίδα και τη Ρωσίδα να διεκδικήσουν κάποιο από τα games, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν ένα σερί 6/6, προσθέτοντας 3 νέα break στα στατιστικά τους, και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προσπάθειές τους.

Στον επόμενο γύρο, οι Ελληνίδες τενίστριες θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Γαλλίδων Κλόε Σιρότ και Κλόε Νοέλ, με στόχο φυσικά την είσοδο τους στην 4αδα. Θυμίζουμε, πως η Σαπφώ κατέκτησε τη διοργάνωση στα διπλά, τόσο την περασμένη εβδομάδα, όσο και την προ-περασμένη, και ως εκ τούτου η Ελληνική ομάδα είναι ένα από τα φαβορί και αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις