fbpx

Κύργιος: «Γκραν Σλαμ…για να αποσυρθώ» οι στόχοι του το 2023

Κύργιος: «Γκραν Σλαμ…για να αποσυρθώ» οι στόχοι του το 2023

Ο Νικ Κύργιος είπε αστειευόμενος ότι ελπίζει να κερδίσει ένα Γκραν Σλαμ το 2023 ώστε να αποσυρθεί. Ο 27χρονος Αυστραλός βρέθηκε κοντά στην επιτυχία φέτος στο Γουίμπλεντον όπου ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα 4 σετ ενώ πήρε τον τίτλο στα διπλά του Αυστραλιανού Όπεν με τον Θανάση Κοκκινάκη.

 Ο ίδιος πήρε μέρος στο παρθενικό World Tennis League μαζί με του Τζόκοβιτς, Ίγκα Σφιόντεκ, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Μιλώντας μεταξύ των ματς στο τουρνουά επίδειξης, ο Κύργιος αναφέρθηκε στις μελλοντικές του φιλοδοξίες: «Ελπίζω να καταφέρω να πάρω ένα Σλαμ και απλά να αποσυρθώ».

 Ο Κύργιος, που έπαιξε με την Μπιάνκα Αντρέσκου στα διπλά την πρώτη ημέρα του World Tennis League, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να μην συνεχίσει να αγωνίζεται μετά την ηλικία των 30 ετών ωστόσο αυτή η χρονιά ήταν μία από τις καλύτερές του με τρεις τίτλους στα διπλά και έναν στα απλά.

 «Χρειάστηκε πολλή δουλειά αυτή η σεζόν, πολλή πειθαρχία και φαίνεται πως όσο καλύτερα πηγαίνεις τόσο περισσότερο όλοι θέλουν κάτι από εσένα και η κατάσταση γίνεται πιο πιεστική. Το διασκέδασα πολύ φέτος και είμαι επιτέλους υπερήφανος που λέω ότι πήρα μέρος σε τελικό Γκραν Σλαμ και άρχισα να εκπληρώνω κάποιες προσδοκίες. Το διασκέδασα πολύ, σίγουρα ένιωθα καλύτερα μέσα κι έξω από το κορτ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις