fbpx

Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ApexSports.gr: «Σημαντικός ο τίτλος – Πολύ καλό που μπαίνω στο Top-200 στα διπλά»

Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ApexSports.gr: «Σημαντικός ο τίτλος – Πολύ καλό που μπαίνω στο Top-200 στα διπλά»

Πρωταθλήτρια στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων αναδείχθηκε για δεύτερη σερί εβδομάδα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, με παρτενέρ της αυτή τη φορά την Κιάρα Σολ, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η ομάδα της 19χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε των Έμιλι Λιντ και Έρι Σιμίζου με 2-0 σετ (6-3, 6-3), για να αναδειχθούν νικήτριες της διοργάνωσης, την οποία κατέκτησε και την περασμένη εβδομάδα, έχοντας ως παρτενέρ της την Οάνα Γκαβρίλα.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη μίλησε στο ApexSports.gr σχετικά με τη back to back κατάκτηση του τίτλου στο Μόναστιρ, αλλά και για το αγωνιστικό της πρόγραμμα μέχρι το τέλος της χρονιάς, κατά το οποίο θα βρίσκεται στην Αυστραλία, για το επερχόμενο United Cup.

Σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά, είπε: «Σίγουρα ήταν σημαντικός ο τίτλος, διότι τώρα μπαίνω στο Top-200 στα διπλά, κάτι που είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό τον καιρό παίζω κάθε εβδομάδα, οπότε είναι μέσα στο πρόγραμμα τόσο οι νίκες, όσο και οι ήττες».

Σχετικά με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022, είπε: «Την άλλη εβδομάδα θα συμμετέχω ξανά στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Μόναστιρ στην Τυνησία, και μετά θα πάω στην Αυστραλία για τη διεξαγωγή του United Cup».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις