fbpx

Mubadala: Απέκλεισε τον Αλκαράθ ο “σίφουνας” Ρούμπλεφ (pic)

Mubadala: Απέκλεισε τον Αλκαράθ ο “σίφουνας” Ρούμπλεφ (pic)

Εντυπωσιακός ο Αντρέι Ρούμπλεφ στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Mubadala World Tennis Championship», καθώς νίκησε τον Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 σετ (6-2, 6-1), σε μόλις 57(!) λεπτά παιχνιδιού, και προκρίθηκε στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

Ο 25χρονος Ρώσος τενίστας ήταν καταιγιστικός στο κορτ, κράτησε στο ακέραιο το σερβίς του, έκανε συνολικά 4 break στον 21χρονο Ισπανό αντίπαλό του, και δίκαια θα συναντήσει αύριο τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, για την ανάδειξη του νικητή της.

Στο 1ο σετ, καλύτερα στο κορτ μπήκε ο Ρούμπλεφ, που ξεκίνησε τις αγωνιστικές του προσπάθειες με σερί τριών κερδισμένων games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Ο No.1 της παγκόσμιας κατάταξης προσπάθησε να κρατήσει τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα μέχρι και το 6ο game (4-2), αλλά στα δύο τελευταία ο Αντρέι κατάφερε να χαρίσει συνολικά 3 πόντους στον αντίπαλό του, και έβαλε τις βάσεις για τη straight νίκη (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, μπορεί μέχρι το 2ο game να διατηρήθηκαν στο ακέραιο οι ισορροπίες (1-1), όμως μετά παρακολουθήσαμε έναν επιθετικό “μονόλογο” από τον No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, που έσπασε παράλληλα άλλες δύο φορές το σερβίς του κορυφαίου της ATP, για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειές του και να περάσει στον τελικό (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις