fbpx

Master Final: Πρόκριση… θρίλερ για τις Χοσεμαρία και Σάντσεθ!

Master Final: Πρόκριση… θρίλερ για τις Χοσεμαρία και Σάντσεθ!

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η μάχη των προημιτελικών του Master Final της Βαρκελώνης για το World Padel Tour , ανάμεσα στις Παουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ με τις Μάπι και Μάγιο Αλαγέτο. Οι Νο1 στον κόσμο Ισπανίδες έχασαν το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν ματς πόιντ στο δεύτερο μέρος από τις δύο δίδυμες αδερφές, εν τέλει όμως ανέτρεψαν την κατάσταση και με 6-7(4), 7-5, 6-2 πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στις άλλες τρεις προημιτελικές μάχες τα πράγματα ξεκαθάρισαν πιο εύκολα. Οι Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Γκέμα Τριάι νίκησαν με 6-0, 6-3 τις Μπάρμπαρα Λας Χέρας και Βερόνικα Βιρσέδα, οι Μπεατρίθ Γκονθάλεθ και Μάρτα Ορτέγκα επιβλήθηκαν με 6-2, 6-3 των Μάρτα Μαρέρο και Λούισα Σάινθ, ενώ οι Πατρίθια Γιαγκούνο και Βιρτζίνια Ριέρα επικράτησαν με 6-4, 6-4 των Βικτόρια Ινγκλέσιας και Αρανθάθου Οσόρο.

Με αυτόν τον τρόπο, τα Νο1, Νο2, Νο3 και Νο4 στην κατάταξη δίδυμα πέρασαν στην ημιτελική φάση. Εκεί, οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ θα αντιμετωπίσουν τις Γιαγκούνο και Ριέρα, ενώ οι Σαλαζάρ και Τριάι θα συγκρουστούν με τις Γκονθάλεθ και Ορτέγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις