fbpx

Κουμάρ-Σακελλαρίδης 2-0: Ήττα και αποκλεισμός στον ημιτελικό του Μόναστιρ

Κουμάρ-Σακελλαρίδης 2-0: Ήττα και αποκλεισμός στον ημιτελικό του Μόναστιρ

Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Όμνι Κούμαρ με 2-0 σετ (6-3, 6-1), μετά από μία ώρα και 32 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός τελικού.

Στο 1ο σετ, ο Αμερικανός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, μιας και ξεκίνησε με break, και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του με επιτυχία (2-0). Ο Στέφανος απάντησε με δική του υπεράσπιση στο 3ο game (2-1), όμως ο Κούμαρ στο αμέσως επόμενο τον κράτησε στους δύο πόντους, και στη συνέχεια ξανά έσπασε το σερβίς του Έλληνα αντιπάλου του, για να διευρύνει περαιτέρω το προβάδισμά του (4-1).

Σε εκείνο το σημείο, ο Σακελλαρίδης έδειξε να θέλει να επιστρέψει στην αναμέτρηση, σβήνοντας αρχικά το ένα από τα δύο break του Αμερικάνου, και κατακτώντας το 7ο game με ένα μεγάλο hold, διάρκειας 8 λεπτών και 25 δευτερολέπτων (4-3). Αλλά ο Κούμαρ, με δικό του hold (8 λεπτών και 38 δευτερολέπτων), αλλά και το 3ο προσωπικό του break, έκλεισε το σετ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό (6-3).

Στο 2ο σετ, και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του αγώνα, μέχρι το 2ο game το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο (1-1), όμως με ένα καθοριστικό σερί του Όμνι, όπου στο ενδιάμεσο είχε άλλα δύο break (συνολικά έφτασε τα πέντε), ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές του για τη straight νίκη, και θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο στα μονά του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις