fbpx

Τόμι Χάας: «Έχω την αίσθηση ότι η Σερίνα θα  επιστρέψει»

Τόμι Χάας: «Έχω την αίσθηση ότι η Σερίνα θα  επιστρέψει»

O πρώην αθλητής του τένις Τόμι Χάας πιστεύει ότι η Σερίνα Γουίλιαμς θα επιστρέψει στα κορτ σε κάποιο σημείο καθώς αισθάνεται ότι έχει αφήσει ανοικτές υποθέσεις.

 Ο Χάας που έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη δεν είναι πεπεισμένος ότι η Γουίλιαμς έχει αποσυρθεί οριστικά και θεωρεί  ότι θα κάνει την επιστροφή καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στο να πιάσει το κορυφαίο της επίπεδο άλλη μία φορά αναζητώντας αυτό τον 24ο τίτλο Γκραν Σλαμ.

 «Η Σερίνα είχε μία απίστευτη, μεγάλη και δυνατή καριέρα», είπε ο Χάας στο podcast του γερμανικού Eurosport όπου αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ. «Έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει και θα πει, θα παίξω μία ακόμα φορά. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να παίξει και πάλι καλά και να φτάσει μακριά οπότε πιστεύω ότι μέσα της την απασχολεί. Μπορεί πραγματικά να σκέφτεται ότι θέλει να δοκιμάσει ξανά. Μπορεί να κάνω λάθος επειδή δεν είμαι κοντά της. Εξαρτάται κυρίως από το πως είναι πνευματικά, πως αισθάνεται σωματικά και αν έχει τη θέληση να βασανιστεί με τον ίδιο τρόπο έχοντας πετύχει τόσα πολλά. Η Σερίνα κάνει πολλά πράγματα μακριά από τα κορτ και επίσης είναι μητέρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις