fbpx

Αποκλείστηκαν στον ημιτελικό των διπλών του Μόναστιρ τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Αποκλείστηκαν στον ημιτελικό των διπλών του Μόναστιρ τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Ηττήθηκαν στο πλαίσιο των ημιτελικών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Το Ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους Αυστριακούς Μπόμπροφ και Ομπελέιτνερ με 2-0 σετ (6-3, 6-1), μετά από 45 λεπτά αγώνα, και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 4ο game οι δύο πλευρές κρατούσαν τις ισορροπίες στο ακέραιο (2-2), με τους Έλληνες μάλιστα στο αμέσως επόμενο να παίρνουν προβάδισμα (3-2). Αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, οι Αυστριακοί πάτησαν το γκάζι και με ένα καθοριστικό σερί τεσσάρων κερδισμένων games έκλεισαν το σετ με το υπέρ τους 6-3.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, οι αντίπαλοι της Ελληνικής ομάδες συνέχισαν στο ίδιο, ίσως και σε πιο δυνατό, τέμπο, καθώς πραγματοποιήσαν ένα σερί με 5 κερδισμένα games, για να κλειδώσουν επί της ουσίας την πρόκριση. Πρώτη και τελευταία απάντηση των αδερφών Σακελλαρίδη ήταν να πάρουν το 6ο game, μειώνοντας προσωρινά την απόσταση, μιας και στο αμέσως επόμενο οι Αυστριακοί ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με love game (40-0).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις