fbpx

Παρών και στην Αδελαϊδα ο Κύργιος

Παρών και στην Αδελαϊδα ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος πρόσθεσε κι άλλο τουρνουά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του για το Αυστραλιανό όπεν. Ο ίδιος θα πάρει μέρος στο δεύτερο χρονικά τουρνουά της Αδελαϊδας το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 9 με 14 Ιανουαρίου 2023 και είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να πάρει μέρος σε τουρνουά ATP 250 στην Αδελαϊδα στην καριέρα του.

 Η πίεση θα είναι μεγάλη για τον Αυστραλό ώστε να πάρει τον τίτλο στο Μέλμπουρν Παρκ τον Ιανουάριο σε μία πολύ ξεχωριστή χρονιά για τον ίδιο καθώς έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον και στα προημιτελικά του US Open. Ο 27χρονος γνωρίζει ότι το τουρνουά αποτελεί την έδρα του καλού του φίλου και συμπαίκτη του στα διπλά, του Θανάση Κοκκινάκη, με τους 2 παίκτες να παίρνουν τον τίτλο στα διπλά στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

 «Έχω ακούσει καλά πράγματα για το τουρνουά και τον αναβαθμισμένο αγωνιστικό χώρο στο The Drive», είπε ο Κύργιος. «Ανυπομονώ να παίξω στην Αδελαϊδα. Ο καλός μου φίλος, ο Θανάσης Κοκκινάκης, είχε σπουδαία πορεία πέρυσι μπροστά στο κοινό του και ελπίζω ότι θα καταφέρω να απολαύσω την ίδια επιτυχία και στήριξη τον Ιανουάριο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις