fbpx

Mubadala World Tennis Championships: Ανοίγει την αυλαία στα ΗΑΕ ο Τσιτσιπάς (vid-pic)

Mubadala World Tennis Championships: Ανοίγει την αυλαία στα ΗΑΕ ο Τσιτσιπάς (vid-pic)

Την αυλαία των αγώνων στο τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Mubadala World Tennis Championships», το οποίο διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ανοίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζοντας τον Κάμερον Νόρι.

Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή του 24χρονου Έλληνα τενίστα στο εν λόγω φιλικό τουρνουά στο Άμπι Ντάμπι, καθώς την πρώτη είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου εκεί ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο αγώνας κόντρα στον 27χρονο Βρετανό τενίστα θα διεξαχθεί στις 14:00 ώρα Ελλάδος μετά το μεσημέρι, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ και του Μπόρνα Τσόριτς, στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με την αναμέτρηση μεταξύ της Ονς Ζαμπέρ και της Έμμα Ραντουκάνου, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Παράλληλα με τις προετοιμασίες του αγωνιστικού μέρους, σήμερα Πέμπτη 15/12 πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση των τενιστών της διοργάνωσης, οι οποίοι επηρεασμένοι από το… ποδοσφαιρικό κλίμα που επικρατεί παγκοσμίως, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, φωτογραφήθηκαν με μπάλες ποδοσφαίρου στα πόδια τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις