fbpx

Master Final: Τα ταμπλό ανδρών και γυναικών στη Βαρκελώνη (pics)

Master Final: Τα ταμπλό ανδρών και γυναικών στη Βαρκελώνη (pics)

Το Master Final της Βαρκελώνης θα αποτελέσει όχι μονάχα το μεγάλο φινάλε της σεζόν του World Padel Tour, αλλά παράλληλα και το αποκορύφωμά της. Τα οκτώ καλύτερα δίδυμα των ανδρών και τα οκτώ καλύτερα των γυναικών βάσει της βαθμολογίας Race που καταγράφεται από την 1η Ιανουαρίου βρίσκονται στην Καταλονία, έτοιμα για την τελική μάχη.

Στις γυναίκες, οι Σάντσεθ και Χοσεμαρία μπαίνουν ως το Νο1 της κατάταξης και οι Σαλαζάρ και Τριάι ως Νο2 και θα δώσουν μάχη για το Νο1 στο κλείσιμο της χρονιάς. Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Όποια ομάδα φτάσει πιο μακριά από την άλλη, θα καταλάβει την κορυφή του κόσμου στο φινάλε του 2022. Εάν οι δυο τους σταματήσουν στον ίδιο γύρο (πχ. προημιτελικά), οι Σάντσεθ και Χοσεμαρία θα παραμείνουν στο Νο1.

Το ταμπλό των γυναικών.

Στους άνδρες τα πράγματα είναι πιο απλά. Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν θα μπουν στο τουρνουά έχοντας προ πολλού εξασφαλισμένο το Νο1 του κόσμου για το κλείσιμο της σεζόν. Έτσι, το κορυφαίο δίδυμο στον κόσμο του πάντελ δεν θα χρειαστεί να μπει σε… μαθηματικές περιπέτειες, αλλά απλώς θα εστιάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, που είναι ένας αυτονόητος στόχος για τους δύο Ισπανούς.

Το ταμπλό των ανδρών.

Το τουρνουά αρχίζει σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους μεγάλους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις