fbpx

Battle of the Brits: Τελευταία κοινή παράσταση για τους αδερφούς Μάρεϊ;

Battle of the Brits: Τελευταία κοινή παράσταση για τους αδερφούς Μάρεϊ;

Ο Άντι Μάρεϊ και ο αδερφός του, ο Τζέιμι, μπορεί να παίξουν για τελευταία φορά μαζί στα διπλά στο επικείμενο Battle of the Brits στην Σκωτία, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι σίγουρα πολύ πιθανό.

 Τα 2 αδέρφια έζησαν πολλές επιτυχημένες ιστορίες για τη Μεγάλη Βρετανία με τον Άντι να φτάνει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο απλό και τον Τζέιμι να κάνει το ίδιο στα διπλά. Οι ίδιοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Davis Cup από τη Μεγάλη Βρετανία το 2015. Με τους 2 παίκτες να έχουν φτάσει στα 35, ο Τζέιμι είναι 36 και ο Άντι 35, αλλά και με τις ευκαιρίες να παίξουν ξανά μαζί να λιγοστεύουν ίσως το τουρνουά στο Αμπερντίν να αποτελέσει το κοινό κύκνειο άσμα τους.

 «Σίγουρα είναι πολύ πιθανό», είπε ο Τζέιμι για το τουρνουά που διεξάγεται το διήμερο 21-22 Δεκεμβρίου με την Αγγλία να αντιμετωπίζει την Σκωτία. «Δεν γνωρίζω ποια είναι τα σχέδια του Άντι. Υποθέτω ότι θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του, από την αίσθηση που θα έχει το σώμα του. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να το κάνουμε, αυτός ήταν ένας μεγάλος λόγος για να πάρουμε μέρος στη διοργάνωση. Όταν είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού σου και φτάνει στο νούμερο 1, πάντα αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς για την απόδοση σου. Σε αυτό τον τομέα ήμουν αρκετά μέτριος αλλά στην αρχή της χρονιάς ήμουν στο νούμερο 135 κόσμου και τώρα είμαι κάπου στο 40. Είναι ένα μεγάλο άλμα οπότε ήταν εντάξει φέτος, πολλοί παίκτες θα ένιωθαν πραγματικά θετικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις