fbpx

Σαντοσκόι: “Το πάντελ θα βοηθήσει στη συντήρηση των τενιστικών υποδομών”

Σαντοσκόι: “Το πάντελ θα βοηθήσει στη συντήρηση των τενιστικών υποδομών”

Ως όχι απλά ευεργετική αλλά σχεδόν… αναγκαία χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Σαντοσκόι τη φιλοξενία τουρνουά πάντελ και άλλων σπορ σε εγκαταστάσεις τένις. Ο διευθυντής του Master Final της Βαρκελώνης έχει πλούσιο βιογραφικό στον κόσμο του τένις, όντας ο επικεφαλής και του Centro Panamericano de Tenis στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού και υπό αυτό το πρίσμα αναφέρθηκε στη συντήρηση των εγκαστάσεων.

Ουσιαστικά, ο Σαντοσκόι προέτρεψε όσους διαχειρίζονται τενιστικές εγκαταστάσεις να της χρησιμοποιήσουν και για διογανώσεις πάντελ, αφού αυτό όχι απλά δεν θα τις επιβαρύνει, αλλά αντιθέτως θα λειτουργήσει θετικά στην προσπάθεια συντήρησής τους στον χρόνο.

“Είναι ζωτική ανάγκη να διατηρούνται οι υποδομές σε καλή κατάσταση. Εάν δεν έχει μία διοργάνωση, τότε οι υποδομές αποσυντίθενται. Εάν έχεις τουρνουά όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό γίνεται επειδή η φροντίδα είναι συνεχής.

Νομίζω πως αυτή η πτυχή του ζητήματος είναι κομβική, αλλά και πολύ σημαντική για το κοινό. Είναι σημαντικό να έχουν οι φίλαθλοι και οι αθλούμενοι πρόσβαση και σε άλλα σπορ. Δεν υπάρχει μόνο το τένις. Αυτό το λέω παρόλο που έχουμε μία δυναμική και στιβαρή διοργάνωση τένις εδώ. Θέλουμε όμως και τα υπόλοιπα σπορ να μεγεθυνθούν, όπως είναι το πάντελ”, ανέφερε ο Σαντοσκόι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις