fbpx

Δεν πιστεύει στην επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς η Βοζνιάκι

Δεν πιστεύει στην επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς η Βοζνιάκι

Η Κάρολιν Βοζνιάκι δεν περιμένει από την Σερίνα Γουίλιαμς να επιστρέψει για να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Αμερικανίδα αποσύρθηκε στα 41 της χρόνια αυτό το καλοκαίρι στο US Open λέγοντας ότι εξελίσσεται μακριά από το άθλημα, από τότε όμως έχει αφήσει κάποια υπονοούμενα για την επιστροφή της λέγοντας ότι οι πιθανότητες να παίξει ξανά είναι αρκετά υψηλές.

 Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη η Δανή, θεωρεί ότι είναι απίθανο η εδώ και πολλά χρόνια καλή της φίλη να επιστρέψει στο WTA Tour. «Δεν το πιστεύω. Αν πάρει μέρος σε ένα ματς επίδειξης πιστεύω ότι θα ήμασταν τυχεροί να τη δούμε αλλά δεν βλέπω να επιστρέφει στο Τουρ. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν», πρόσθεσε. «Πιστεύω ότι αγαπάει πάρα πολύ το παιχνίδι και ήταν στη ζωή της για πάρα πολλά χρόνια αλλά την ίδια στιγμή είναι απασχολημένη. Δεν πιστεύω ότι θα τη δούμε ξανά σε ένα επαγγελματικό κορτ του τένις».

 Η Βοζνιάκι αποσύρθηκε από τη δράση το 2020 και το τελευταίο της ματς στα διπλά γυναικών ήταν με συμπαίκτρια την Σερίνα Γουίλιαμς στη Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις