fbpx

Νικ Κύργιος: «Προτιμώ να παίζω σε τουρνουά επίδειξης που με πληρώνουν καλά»

Νικ Κύργιος: «Προτιμώ να παίζω σε τουρνουά επίδειξης που με πληρώνουν καλά»

Να σχολιάσει την απουσία του από τους φετινούς τελικούς του Davis Cup θέλησε ο Νικ Κύργιος, ο οποίος δεν έκρυψε τίποτα και μίλησε ανοιχτά, τόσο για τη στήριξη από τη χώρα του, όσο και για το που θέλει περισσότερο να αγωνίζεται.

Ο 27χρονος Αυστραλός, αλλά και No. 22 της παγκόσμιας κατάταξης, που δεν κατάφερε να διακριθεί είτε στα μονά, είτε στα διπλά του πρόσφατου τουρνουά επίδειξης με την επωνυμία «Diriyah Tennis Cup», δήλωσε πως προτιμάει να αγωνίζεται σε διοργανώσεις που είναι πιο χαλαρός αγωνιστικά, ενώ εξέφρασε το πως νιώθει σχετικά με την κριτική που δέχεται.

Θυμίζουμε, πως ο Κύργιος θα βρεθεί στο Ντουμπάι για να παίξει και στο World Tennis League, το χρονικό διάστημα 19-24/12, ενώ αμέσως μετά θα φύγει για την πατρίδα του, ώστε να συμπεριληφθεί στη σύνθεση της ομάδας του για το United Cup.

«Αν ένιωθα πως έχω περισσότερη στήριξη στην Αυστραλία, τότε θα έπαιζα και θα έφερνα αυτό το τρόπαιο στο σπίτι», είπε ο Νικ Κύργιος.

«Προτιμώ να παίζω σε τουρνουά επίδειξης που με πληρώνουν καλά και που μου επιτρέπουν να είμαι με την κοπέλα μου.

Ένας Αυστραλός βρίσκεται στον τελικό του Wimbledon και δέχομαι μόνο κριτική και αρνητικά σχόλια. Πολλοί άνθρωποι μέσα στην Tennis Australia δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα παίξω στον τελικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις