fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Πρωταθλήτρια στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Μόναστιρ της Τυνησίας κατέκτησε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, με παρτενέρ την Οάνα Γκαβρίλα.

Η ομάδα της 19χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε στον τελικό των Ντιλέττα Κερουμπίνι και Όλγα Χέλμι με 2-0 σετ (6-1, 6-1), μετά από 56 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ, Σαπφώ και Οάνα ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά στο κορτ, κάνοντας break στο εναρκτήριο game και στη συνέχεια υπερασπίστηκαν άψογα το σερβίς τους (2-0).

Οι αντίπαλές τους απάντησαν στο 3ο game, μειώνοντας προσωρινά την απόσταση (2-1), αλλά ακολούθησε ένα καθοριστικό σερί των Σακελλαρίδη και Γκαβρίλα, για να κλείσουν το πρώτο σετ εύκολα, βάζοντας τις βάσεις για τη straight νίκη (6-1).

Στο 2ο σετ, οι No. 225 και 273 του κόσμου αντίστοιχα “καθάρισαν” την αναμέτρηση με συνοπτικές διαδικασίες, ξεκινώντας με σερί 5 κερδισμένων games, προσθέτοντας παράλληλα 2 νέα break στο ενεργητικό τους (5-0).

Η μόνη απάντηση των Κερουμπίνι και Χέλμι ήταν να μειώσουν τη διαφορά στο 6ο game (5-1), αλλά δεν αποσόβησαν την ήττα, καθώς έμειναν στον έναν πόντο στο τελευταίο game, με αποτέλεσμα η δυάδα της Ελληνίδας να κατακτήσει τον τίτλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις