fbpx

ITF: Επιστέφει το Hopman Cup

ITF: Επιστέφει το Hopman Cup

Το Hopman Cup, το μεικτό ομαδικό τουρνουά της ITF, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας το 2023 με τη δράση να διαδραματίζεται στη Νις. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στη γαλλική πόλη και στη χωμάτινη επιφάνεια από τις 19 έως τις 23 Ιουλίου στο πλαίσιο της πενταετούς συμφωνίας που υπόγραψαν η ITF και η Tennium, μια εταιρεία με βάση τη Βαρκελώνη η οποία διοργανώνει πολλά τουρνουά ATP και WTA.

 Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις της διοργάνωσης κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν άνδρα και μία γυναίκα με τις αναμετρήσεις μεταξύ των εθνών να περιλαμβάνουν ένα απλό ανδρών, ένα απλό γυναικών και ένα ματς  μεικτού διπλού.  Συνολικά 6 ομάδες θα πάρουν μέρος το 2023 και το 2024 με το τουρνουά να επεκτείνεται στις 8 ομάδες από το 2025 και μετά ενώ ως οικοδέσποινα η Γαλλία θα έχει μία ομάδα κάθε χρονιά.

Το Hopman Cup, που διεξήχθη τελευταία φορά το 2019, αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα στο ετήσιο καλεντάρι του τένις περιλαμβάνοντας ονόματα όπως εκείνα των Ρότζερ Φέντερερ, Σερίνα Γουίλιαμς, Νόβακ Τζόκοβιτς, Στέφι Γκραφ, Τζον ΜάκΕνρο, Μαρτίνα Χίνγκις, Μπόρις Μπέκερ, Λι Να και Άντι Μάρεϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις