fbpx

Φιναλίστ στα διπλά της Τουρκίας η Ελένη Χριστοφή

Φιναλίστ στα διπλά της Τουρκίας η Ελένη Χριστοφή

Ηττήθηκαν Ελένη Χριστοφή και Άννα Ουρέκε στον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η ομάδα της 24χρονης Ελληνίδας τενίστριας έχασε με ανατροπή στα σετ (1-6, 7-5, 10-4), μετά από μία ώρα και 28 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους προσπάθειες στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Στο 1ο σετ, Μαριάννα Ντράζιτς και Αμαρίσσα Κιάρα Τοθ μπορεί να προηγήθηκαν στα games με break (1-0), αλλά ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σερί της δυάδας ΕλένηΆννα, που με 6/6 games, αλλά και 3 break στο ενδιάμεσο, πήραν κατά κράτος το πρώτο σετ (6-1).

Στο 2ο σετ, είχαμε πολλά εναλλάξ προβαδίσματα από τις δύο πλευρές, ενώ μέχρι και το 10ο game το παιχνίδι έμοιαζε απόλυτα ισορροπημένο και κάθε εξέλιξη φαινόταν πιθανή (5-5).

Στο κρίσιμο σημείο όμως, η ομάδα των Ντράζιτς και Τοθ υπερασπίστηκαν σωστά το σερβίς τους, και στη συνέχεια με κομβικό break ισοφάρισαν στα σετ, οδηγώντας την αναμέτρηση στο super tie-break (7-5).

Εκεί, μετά από 15 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα “μάχης”, Μαριάννα και Αμαρίσσα επικράτησαν με επιμέρους σκορ 10-4 και κατέκτησαν τον τίτλο στα διπλά της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις