fbpx

Diriyah Tennis Cup: Νικητές στο διπλό οι Χούμπερτ Χούρκατς και Ντομινίκ Στρίκερ

Diriyah Tennis Cup: Νικητές στο διπλό οι Χούμπερτ Χούρκατς και Ντομινίκ Στρίκερ

Τον τίτλο στα διπλά του Diriyah Tennis Cup κατέκτησαν οι Χούμπερτ Χούρκατς και Ντομινίκ Στέφαν Στρίκερ, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, το χρονικό διάστημα 08-10/12.

Η ομάδα του 25χρονου Πολωνού και του 20χρονου Ελβετού, που εχθές απέκλεισαν τους Στέφανο Τσιτσιπά και Νικ Κύργιο, κατάφεραν να κερδίσουν στον τελικό τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Ματέο Μπερετίνι με 2-1 σετ (7-6(8), 3-6, 10-7), μετά από μία ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, αμφότερες οι δύο ομάδες έδειξαν πως έχουν σε προτεραιότητα την υπεράσπιση του σερβίς τους και το κατάφεραν, καθώς δεν είχαμε κάποιο break, και έτσι οδηγήθηκαν στο tie-break, για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους (6-6). Εκεί, οι εν τέλει πρωταθλητές επικράτησαν με 10-8 επιμέρους σκορ, και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, και την κατάκτηση του τίτλου.

Στο 2ο σετ, μέχρι και το 6ο game οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο (3-3), όμως το δίδυμο Ρούμπλεφ Μπερετίνι κατάφερε να πραγματοποιήσει καθοριστικό σερί με 3 κερδισμένα games, κάνοντας παράλληλα το πρώτο break στην αναμέτρηση, για να φτάσει στην ισοφάριση των σετ (6-3).

Στο super tie-break, Πολωνός και Ελβετός επικράτησαν με επιμέρους σκορ 10-7, σε διάστημα ενός λεπτού και 6 δευτερολέπτων, ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις αγωνιστικές τους προσπάθειες και να κατακτήσουν το τρόπαιο του τουρνουά επίδειξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις