fbpx

Σακελλαρίδης-Ρινκόν 0-2: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά της Σλοβακίας ο Στέφανος

Σακελλαρίδης-Ρινκόν 0-2: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά της Σλοβακίας ο Στέφανος

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Σακελλαρίδης και αποκλείστηκε από τη φάση των προημιτελικών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στην Τρνάβα της Σλοβακίας.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ντανιέλ Ρινκόν (4-6, 6(3)-7) μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, ο Στέφανος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι και το 8ο game, διατηρώντας ένα ισχνό προβάδισμα, το οποίο ισοφάριζε με κάθε ευκαιρία ο αντίπαλός του (4-4).

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, ο 19χρονος Ισπανός πήρε τα ηνία με ένα κομβικό σερί με 3 κερδισμένα games, και το πρώτο break της αναμέτρησης στο ενδιάμεσο, για να κλείσει το σετ και να θέσει τις βάσεις για τη straight νίκη (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση του αγώνα, ο No. 887 της παγκόσμιας κατάταξης πάλι ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, όμως ο Ρινκόν απάντησε με νέο σερί, για να πάρει ξανά προβάδισμα (3-1).

Μέχρι το 6ο game η διαφορά παρέμενε στα ίδια επίπεδα (4-2 υπέρ του Ισπανού), για να έρθει η σειρά του Έλληνα τενίστα να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα, και με δικό του “ξέσπασμα” να περάσει μπροστά, απαντώντας στο 2ο break του αντιπάλου του (5-4).

Ο No. 481 του ταμπλό της ATP κατάφερε να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις, και να οδηγήσει το ματς στο tie-break, όπου εκεί, μετά από “μάχη” 10 λεπτών και 11 δευτερολέπτων, κατάφερε να κερδίσει με επιμέρους σκορ 7-3, και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειές του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις