fbpx

Πρόκριση στους “4” για την Ελένη Χριστοφή στο διπλό της Τουρκίας

Πρόκριση στους “4” για την Ελένη Χριστοφή στο διπλό της Τουρκίας

Την πρόκριση στα ημιτελικά στο διπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, με παρτενέρ της την Άννα Ουρέκε, το οποίο φιλοξενείται στην Αντάλια της Τουρκίας.

Η ομάδα της 24χρονης Ελληνίδας τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ των Ολλανδέζων Ρίκι Ντε Κόνινγκ και Μαρέντε Σίζμπεσμα (6-3, 6-3), μετά από μία ώρα και 6 λεπτά παιχνιδιού, και συνεχίζουν κανονικά στη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, μέχρι και το 6ο game οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί στο ακέραιο τις ισορροπίες στο ματς, έχοντας από δύο break η κάθε πλευρά (3-3), για να πραγματοποιήσουν καθοριστικό σερί Χριστοφή και Ουρέκε, ώστε να κλείσουν το σετ με το υπέρ τους 6-3, και να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, οι δύο πλευρές μοιράστηκαν τα εναρκτήρια games, καθώς αμφότερες μπήκαν δυναμικά στο κορτ, όμως Ελένη και Άννα με νέο σερί κατάφεραν να χτίσουν ξανά διαφορά, και να αποκτήσουν σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη (4-1).

Σίσμπεσμα και Ντε Κόνινγκ κατάφεραν απλώς να μειώσουν την απόσταση σε δύο περιπτώσεις (4-2, 5-3), αλλά δεν αποσόβησαν την ήττα, καθώς στο 9ο game η δυάδα της Ελληνίδας εκμεταλλεύτηκε το match point της και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές της.

Στους “4” της διοργάνωσης της γειτονικής χώρας, Χριστοφή και Ουρέκε θα αντιμετωπίσουν τις Γιου Γιουν Λι και Άννα Ζυριανόβα, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις