fbpx

Πρόκριση στον τελικό για την Ελένη Χριστοφή στα διπλά της Τουρκίας

Πρόκριση στον τελικό για την Ελένη Χριστοφή στα διπλά της Τουρκίας

Την πρόκριση για τον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, με παρτενέρ της την Άννα Ουρέκε, το οποίο φιλοξενείται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η ομάδα της 24χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε με ανατροπή στα σετ των Γιου Γιουν Λι και Άννα Ζυριανόβα (2-6, 7-5, 10-5), μετά από έναν εντυπωσιακό από άποψη θεάματος αγώνα

Ελένη και Άννα θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στην Μαριάννα Ντράζιτς από την Κροατία και την Αμαρίσσα Κιάρα Τοθ από την Ουγγαρία, αύριο Σάββατο 10/12 στις 11:00 το πρωί.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο 1ο σετ οι Λι και Ζυριάνοβα είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, και κάνοντας τα απαραίτητα break έφτασαν εύκολα πρώτες στα 6 games, για να πάρουν προβάδισμα νίκης.

Στο 2ο σετ όμως, η δυάδα της Χριστοφής δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, και πριν η αναμέτρηση οδηγηθεί στο tie-break πήρε το καθοριστικό 12ο game, και έστειλε το ματς να κριθεί σε 3ο σετ ή αλλιώς super tie-break.

Εκεί, οι No. 454 και 580 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφεραν να έχουν πιο εύστοχα και ψύχραιμα χτυπήματα, και με επιμέρους σκορ 10-5 κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή, και να πάρουν φυσικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις