fbpx

Σακελλαρίδης-Σινιάκοφ 2-1: Πρόκριση στους “8” με ανατροπή για τον Στέφανο

Σακελλαρίδης-Σινιάκοφ 2-1: Πρόκριση στους “8” με ανατροπή για τον Στέφανο

Την πρόκριση για την προημιτελικά φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο φιλοξενείται στην Τρνάβα της Σλοβακίας.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή στα σετ του Ντάνιελ Νινιάκοφ (0-6, 6-3, 6-2) μετά από μία ώρα και 48 λεπτά παιχνιδιού, και συνεχίζει στους καλύτερους 8 της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ, ο 19χρονος Τσέχος τενίστας ήταν καταιγιστικός, και με 3 σωστές υπερασπίσεις των σερβίς του, αλλά και με 3/3 break στα σερβίς του Στέφανου, το έκλεισε χωρίς να χάσει ούτε ένα game (6-0).

Στο 2ο σετ όμως, ο No. 887 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της αναμέτρησης, χωρίς να χάσει το σταθερό προβάδισμα που είχε, έχοντας προτεραιότητά του την ακεραιότητα του σερβίς του (6-3).

Στο 3ο και τελευταίο σετ, ο No. 1003 του ταμπλό της ATP πήρε δύο φορές κεφάλι στο σκορ (1-0, 2-1), ισοφάρισε και στις δύο περιπτώσεις ο Σακελλαρίδης, με τη συνέχεια να ανήκει εξ’ ολοκλήρου σ’ εκείνον, καθώς με ένα καθοριστικό σερί με 5 κερδισμένα games, αλλά και 2 break στο ενδιάμεσο, ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στα προημιτελικά, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Ισπανό, αλλά και No. 481 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντάνιελ Ρίνκον, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις