fbpx

Ολυανόφσκαγια-Χριστοφή 2-0: Αποκλεισμός στη φάση των “16” για την Ελένη

Ολυανόφσκαγια-Χριστοφή 2-0: Αποκλεισμός στη φάση των “16” για την Ελένη

Δεν τα κατάφερε η Ελένη Χριστοφή απέναντι στην Βαλερίγια Ολυανόφσκαγια και αποκλείστηκε από τη φάση των “16” του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, το οποίο φιλοξενείται στη γειτονική Τουρκία.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την 21χρονη Ρωσίδα με 2-0 σετ (7-5, 6-2) μετά από μία ώρα και 34 λεπτά παιχνιδιού, και δε συνεχίζει περαιτέρω στη διοργάνωση.

Στο 1ο σετ, οι δύο τενίστριες, μέχρι το 10ο game μοιράζονταν στο ακέραιο τις ισορροπίες του αγώνα, έχοντας μάλιστα και από δύο break η κάθε μία (5-5).

Στο κρίσιμο σημείο όμως, η Βαλερίγια κράτησε αρχικά την Ελένη στο 15, για να πάρει εκ νέου προβάδισμα (6-5), και έκλεισε το σετ με το 3ο προσωπικό της break, για να βάλει τα θεμέλια της straight νίκης (7-5).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, η αντίσταση της Χριστοφής κράτησε μέχρι το 4ο game (2-2), καθώς μετά από αυτό η Ρωσίδα αντίπαλός της πραγματοποίησε σερί με 4 κερδισμένα games, έχοντας δύο νέα break στο ενδιάμεσο, για να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις προσπάθειές της (6-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις