fbpx

Ντράπηκε για την πνευματική της υγεία η Ναόμι Οσάκα (vid)

Ντράπηκε για την πνευματική της υγεία η Ναόμι Οσάκα (vid)

Η Ναόμι Οσάκα αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε ντροπή που έκανε ένα διάλειμμα από το τένις το 2021 για να διαχειριστεί την πνευματική της υγεία, ωστόσο δηλώνει πλέον δυνατότερη και ανυπόμονη να αγωνιστεί.

 Κάτοχος τεσσάρων Γκραν Σλαμ τίτλων, η Γιαπωνέζα δεν είχε μία καλή σεζόν παίζοντας μόλις 25 ματς ενώ πήρε μόλις 14 νίκες. Η ίδια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο τόσο στο αμερικανικό όσο και στο γαλλικό όπεν και ένας τραυματισμός την οδήγησε στην αποχώρηση από το Γουίμπλεντον. Η Οσάκα βρίσκεται στη λίστα συμμετοχών για το αυστραλιανό όπεν και κατά την εμφάνισή της στο The Late Show, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το πόσο μακριά βρέθηκε από τα κορτ.

 «Με έμαθαν να δουλεύω σε κάτι ή να το παρατάω αν δεν μου αρέσει και θεωρώ πολύ χρήσιμο αυτό το μάθημα σε διάφορους τομείς της ζωής μου. Υπήρξε ένα σημείο που αναρωτιόμουν, γιατί; Όχι με αρνητικό τρόπο αλλά αν αισθάνομαι έτσι γιατί πρέπει να συνεχίσω να πιέζω, όταν μπορώ να το αντιμετωπίσω και να το διορθώσω και μετά να συνεχίσω το ταξίδι μου; Κλείστηκα σπίτι μου για λίγο μετά τα όσα συνέβησαν στο Ρολάν Γκαρός το 2021. Στην συνέχεια πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που με προσέγγισαν και ένιωσα μεγάλη έκπληξη και τιμή επειδή ήταν άνθρωποι που βλέπω στην τηλεόραση και ένιωσα ότι έχω μεγάλη στήριξη».

 Σε άλλη της συνέντευξη, στο Good Morning America, η ίδια αποκάλυψε ότι αρχικά ένιωσε ντροπή για τις αποκαλύψεις της γύρω από το θέμα της πνευματικής της υγείας. «Ένιωσα ότι ήταν απαραίτητο να το κάνω αλλά ένιωσα ντροπή εκείνη την στιγμή επειδή ως αθλήτρια σου λένε να είσαι δυνατή και να πιέζεις στα πάντα αλλά πιστεύω πως έμαθα ότι είναι καλύτερο να ανασυντάσσεσαι και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα που έχεις εκείνη την στιγμή ώστε να μπορείς να επιστρέψεις δυνατότερη. Έμαθα πολλά σε εκείνο το διάστημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις