fbpx

Diriyah Tennis Cup, Τσιτσιπάς-Νόρι 0-2: Ήττα στην πρεμιέρα, συνέχεια στα διπλά (vid)

Diriyah Tennis Cup, Τσιτσιπάς-Νόρι 0-2: Ήττα στην πρεμιέρα, συνέχεια στα διπλά (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-4 μετά από 71 λεπτά από τον Κάμερον Νόρι στην πρεμιέρα του στο τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες (8-10/12) στη Σαουδική Αραβία.

Ο Έλληνας τενίστας αν και τελείωσε την αναμέτρηση με 14 άσους, δέχθηκε από ένα break σε κάθε σετ και μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο (3ο game), χωρίς από την άλλη να μπορέσει να βρει λύσεις στο σερβίς του Νόρι κερδίζοντας μόλις 12 πόντους (12/54).

Ειδικά στο 1ο σετ οι επιστροφές του Τσιτσιπά δεν λειτούργησαν σχεδόν καθόλου κατακτώντας μόλις 4 πόντους από το σερβίς του αριστερόχειρα Βρετανού.

Στο 2ο ωστόσο και αμέσως μετά το break που δέχθηκε, είχε την ευκαιρία να πάρει πίσω το χαμένο του σερβίς, έχοντας διπλό break-point (15/40), ωστόσο ο Νόρι βρήκε λύσεις φτάνοντας στο 3-1 και με σχετικά εύκολα hold πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Παρασκευής (9/12).

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τέιλορ Φριτς και Χούμπερτ Χουρκάτς οι οποίοι αγωνίζονται στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Το τουρνουά για τον Τσιτσιπά δεν έχει ωστόσο ολοκληρωθεί καθώς ο Έλληνας τενίστας θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ματέο Μπερετίνι όπου θα αγωνιστούν στα ημιτελικά των διπλών την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις