fbpx

Diriyah Tennis Cup: Ο Βαβρίνκα κέρδισε και τον Ρούμπλεφ και πέρα στα ημιτελικά (vids)

Diriyah Tennis Cup: Ο Βαβρίνκα κέρδισε και τον Ρούμπλεφ και πέρα στα ημιτελικά (vids)

O Σταν Βαβρίνκα έχει μπει ορεξάτος στο τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup που πραγματοποιείται στη Σαουδική Αραβία (8-10/12), καθώς μετά από τη νίκη, το πρωί της Πέμπτης (8/12) κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι, κέρδισε και τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-7(3), 6-2, 10-6 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στην ημιτελική φάση.

Μετά από ένα αρκετά κλειστό 1ο σετ, ο Ρώσος κατάφερε να το κατακτήσει δείχνοντας μεγάλη συνέπεια και συγκέντρωση ειδικά στο tie-break, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Ωστόσο, μετά από το γρήγορο break του Βαβρίνκα στο 2ο σετ, που προήλθε από διπλό λάθος του Ρούμπλεφ, το πνευματικό παιχνίδι του Ρώσου κατέρρευσε κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο super tie-break που ακολούθησε ο Βαβρίνκα πήρε γρήγορα το προβάδισμα έφτασε στο 9-5 για να ολοκληρώσει τη νίκη του στο service του.

Στα ημιτελικά ο 37χρονος Ελβετός θα παίξει με τον νικητή του Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ ένα παιχνίδι το οποίο θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Για τον Ρούμπλεφ το τουρνουά δεν σταματάει εδώ καθώς ο Ρώσος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Νικ Κύργιο στα ημιτελικά του διπλού της Παρασκευής (9/12).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις