fbpx

Diriyah Tennis Cup: Με Κύργιο ή Νόρι ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

Diriyah Tennis Cup: Με Κύργιο ή Νόρι ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

Τον Νικ Κύργιο ή τον Κάμερον Νόρι θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο τουρνουά επίδειξης Diriayh Tennis Cup που θα διεξαχθεί το διάστημα 8-10 Δεκεμβρίου στη Σαουδική Αραβία.

Ο Νο. 4 του κόσμου βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό όπου θα περάσει bye από τον 1ο γύρο, ενώ στο 2ο θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση Νικ Κύργιος-Κάμερον Νόρι. Μια πιθανή αναμέτρηση με τον Αυστραλό αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά τα όσα συνέβησαν στο Wimbledon, μεταξύ Τσιτσιπά και Κύργιου, τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του 3ου γύρου, όσο (κυρίως) εκτός κορτ.

Από εκεί και πέρα και σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς περάσει από τον 2ο γύρο τότε θα βρεθεί στα ημιτελικά με έναν εκ των Τέιλορ Φριτς, Χούμπερτ Χουρκάτς και Ντόμινικ Στρίκερ.

Όσον αφορά το ακόμα πιο ενδιαφέρον κάτω μέρος του ταμπλό, εκεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα περάσει, όπως και ο Τσιτσιπάς, bye από τον 1ο γύρο, θα παίξει στον 2ο είτε με τον Ντόμινικ Τιμ, είτε με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σε μια πιθανή πρόκριση στα ημιτελικά ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι και Σταν Βαβρίνκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις