fbpx

Αντρέι Ρούμπλεφ: «Το αντιπολεμικό μήνυμα ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανα φέτος».

Αντρέι Ρούμπλεφ: «Το αντιπολεμικό μήνυμα ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανα φέτος».

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ είπε ότι μία από τις σημαντικότερες πράξεις του αυτή τη χρονιά ήταν το αντιπολεμικό μήνυμα που έγραψε στο φακό της κάμερας στο Ντουμπάι. Ο Ρώσος έγραψε «No War Please» σε μία κάμερα έχοντας περάσει στον τελικό του Dubai Tennis Championships το Φεβρουάριο. Το ίδιο έκανε, γράφοντας «Peace, peace, peace, All we need» έχοντας πάρει τη νίκη σε ματς του ATP Finals τον περασμένο μήνα, 9 μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 Μετά το ATP Finals, ο νούμερο 8 κόσμου έγραψε στα social media: «Τορίνο σε ευχαριστώ πολύ για όλη σου την αγάπη και την στήριξη στη διάρκεια της εβδομάδας που δεν την άξιζα. Αυτό όμως που ένιωσα αυτή την εβδομάδα με την καλοσύνη και την στήριξή σου, μου δείχνει ότι μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος παίκτης. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Ευχαριστώ».

 Ενόψει της επιστροφής στη δράση αυτή την εβδομάδα στο Diriyah Tennis Cup στην Σαουδική Αραβία, ο Ρούμπλεφ δήλωσε ότι η στήριξη που είχε στο Τορίνο ήταν μία ξεχωριστή στιγμή. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και να λέω καλά πράγματα για εμένα, μπορώ μόνο να κρίνω τον εαυτό μου», είπε στο Eurosport. «Αυτός είναι ο λόγος που την περασμένη σεζόν, ειδικά με την κατάσταση που συμβαίνει στον κόσμο, νιώθεις ότι ίσως να μην αξίζεις και όταν αισθάνεσαι την στήριξη από το κοινό, ειδικά στο Τορίνο, ποτέ πριν δεν είχα βιώσει κάτι ανάλογο. Ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανα φέτος ήταν το μήνυμα που άφησα στο Ντουμπάι. Ήταν το πιο σημαντικό όλη τη χρονιά. Στην περίπτωσή μου είμαι πολύ τυχερός. Δεν μπορώ να πω κάτι ή να έχω παράπονο επειδή είμαι ικανός να παίζω και να ταξιδεύω την στιγμή που υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που υποφέρουν και αυτό είναι τρομερό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις