fbpx

Σπουδαία νίκη για τον Στέφανο Σακελλαρίδη στην Τρνάβα

Σπουδαία νίκη για τον Στέφανο Σακελλαρίδη στην Τρνάβα

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης, επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον 20χρονο Βρετανό, Χάρι Γουέντελκεν, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων στην Τρνάβα, με 4-6, 6-3, 6-4 σε 2 ώρες και 49 λεπτά.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας έδειξε υπομονή, έμεινε στο ματς και κατάφερε στο 8ο game του 2ου σετ να “σπάσει” για 1η φορά το σερβίς του Βρετανού, για να κάνει το 5-3 και να σερβίρει με επιτυχία για το 6-3 στη συνέχεια, αφού έσβησε και ένα break point.

Στην συνέχεια, ο Σακελλαρίδης βρέθηκε πίσω με 1-3, όμως ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού στα επόμενα λεπτά και κέρδισε 4 συνεχόμενα games, για να βρεθεί μπροστά με 5-3. Ύστερα, έκανε το 6-4 και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση τριών ωρών αγώνα.

Αυτή ήταν η 3η νίκη για τον Σακελλαρίδη στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της Τρνάβα, αφού είχε κερδίσει επίσης τον Αμερικανό Έρικ Μόρις με 6-2, 6-1 και τον Σλοβάκο Τόμας Λάνικ με 7-6 (4), 6-3, για τα προκριματικά.

Την Πέμπτη (8/12), θα αντιμετωπίσει έναν παίκτη που επίσης προέρχεται από το ταμπλό των προκριματικών, τον 19χρονο Τσέχο Ντανιέλ Σινιάκοφ, για μια θέση στην τελική 8άδα του τουρνουά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις