fbpx

Πολ ΜάκΝαμι: «Ο Τζόκοβιτς αξίζει τον τίτλο του φαβορί στο Αυστραλιανό Όπεν»

Πολ ΜάκΝαμι: «Ο Τζόκοβιτς αξίζει τον τίτλο του φαβορί στο Αυστραλιανό Όπεν»

Μία από τις θρυλικές μορφές του αυστραλιανού τένις, ο Πολ ΜάκΝαμι, δήλωσε ότι κατά την άποψή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει ο καλύτερος παίκτης και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Αυστραλιανό Όπεν.

 Ο Σέρβος γνώρισε την απέλαση πριν το φετινό τουρνουά στο Μέλμπουρν Παρκ και είδε τη βίζα του να ακυρώνεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος, ο ίδιος όμως είπε στο Eurosport το Νοέμβριο πόσο χαρούμενος είναι όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να άρει την ποινή ώστε να αγωνιστεί το 2023.

 Ο ΜάκΝαμι, ο οποίος έφτασε στα ημιτελικά του Γκραν Σλαμ της χώρας του στα απλά το 1982 και πήρε 2 τίτλους στα διπλά το 1979 και το 1983, τόνισε ότι ο Τζόκοβιτς προσθέτει σε αξία και σημασία στο τουρνουά. «Ήταν ο καλύτερος παίκτης το περασμένο καλοκαίρι και σε ότι αφορά τη φόρμα του παραμένει ο καλύτερος παίκτης, ειδικά σε σκληρό κορτ, οπότε αξίζει να έχει τον τίτλο του φαβορί», είπε. «Πιστεύω ότι μία 10η κατάκτηση του τίτλου θα έχει ξεχωριστή σημασία. Ο μοναδικός άλλος που έχει πάρει τόσους τίτλους σε ένα Γκραν Σλαμ  είναι ο Ράφα Ναδάλ στο γαλλικό όπεν, οπότε πιστεύω ότι θα παλέψει σκληρά για να φτάσει σε ένα 10ο Αυστραλιανό Όπεν, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν. Ελπίζω να τα καταφέρει. Για εμένα είναι ένας άνθρωπος με αρχές. Δεν συμφωνούν όλοι με την στάση του στα εμβόλια αλλά κρατάει το λόγο του αν και του κόστισε 2 παρουσίες σε Γκραν Σλαμ φέτος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις