fbpx

Κάμερον Νόρι: «Επόμενος στόχος η 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη»

Κάμερον Νόρι: «Επόμενος στόχος η 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη»

Ο Κάμερον Νόρι δηλώνει αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στην καλή σεζόν που είχε με απώτερη φιλοδοξία και στόχο την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

 Ο Βρετανός είχε μία καλή σεζόν με δύο τίτλους, στο Ντελρέι Μπιτς και τη Λιόν και μία πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του σε Γκραν Σλαμ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 8η θέση του κόσμου. Ο ίδιος πήρε νίκη απέναντι στον νούμερο 1 του κόσμου, τον Κάρλος Αλκαράθ ενώ νίκησε και άλλους παίκτες της πρώτης δεκάδας όπως τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και τον Χόλγκερ Ρούνε κλείνοντας την σεζόν στην 14η θέση.

 «Ήταν μία σπουδαία χρονιά, ειδικά το να είμαι ικανός να δώσω συνέχεια από την προηγούμενη, ήταν κάτι τεράστιο για εμένα», είπε ο Νόρι. «Υπήρχαν πολλές καλές στιγμές, ειδικά στο Γουίμπλεντον, όπου έφτασα στα ημιτελικά και είχα την οικογένεια και τους φίλους μου εκεί να με βλέπουν και να με υποστηρίζουν. Ως παίκτης βέβαια δεν έχεις το χρόνο να το απολαύσεις όταν πηγαίνεις καλά αλλά έχοντας ξεκουραστεί στο Λονδίνο είδα κάποια πράγματα».

 Ό Νόρι άρχισε το 2021 εκτός των πρώτων 70 στην παγκόσμια κατάταξη ωστόσο εντυπωσίασε με τη βελτίωση του τα τελευταία 2 χρόνια αν και όπως λέει ο ίδιος το περιθώριο για εξέλιξη είναι μεγάλο. «Τώρα είναι στραμμένα πάνω μου πολλά περισσότερα βλέμματα, θα πάω στο Γουίμπλεντον ως Νο. 1 Βρετανός και είμαι πολύ πιο γνωστός στη χώρα μου. Για εμένα όμως δεν είναι αυτός ο στόχος. Θέλω να βρεθώ στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, παραμένουν 13 παίκτες που είναι καλύτεροι από εμένα οπότε πρέπει να βελτιωθώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις