fbpx

Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Μόναστιρ η Ελένη Κορδολαίμη

Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Μόναστιρ η Ελένη Κορδολαίμη

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων η Ελένη Κορδολαίμη το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση μετά το 7ο game του πρώτου σετ, απέναντι στην Γαλλίδα Αλίς Ρέιμ, και έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά για την No. 981 της παγκόσμιας κατάταξης, κάνοντας break στη Γαλλίδα (1-0), η οποία απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο αμέσως επόμενο game, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς της για να προσπεράσει (2-1).

Η Ελένη ισοφάρισε κρατώντας την Ρέιμ στο 15 (2-2), αλλά αυτή ήταν και η τελευταία της καλή επίθεση, καθώς η Γαλλίδα έκανε σερί με 3 κερδισμένα games, για να χτίσει διαφορά, έχοντας και δεύτερο break στο ενδιάμεσο (5-2).

Σε εκείνο το σημείο, η Κορδολαίμη ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η No. 476 του ταμπλό να προκριθεί, για να αντιμετωπίσει την 25χρονη Γερμανίδα, και No. 193 της κατάταξης της WTA, Καθαρίνα Χομπγκάρσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις