fbpx

Diriyah Tennis Cup: Η δράση στην Σαουδική Αραβία

Diriyah Tennis Cup: Η δράση στην Σαουδική Αραβία

Με μία λίστα μεγάλων ονομάτων θα διεξαχθεί το Diriyah Tennis Cup το διάστημα 7-10 Δεκεμβρίου στην Σαουδική Αραβία, ανοίγοντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το Αυστραλιανό όπεν του 2023.

 Η μορφή διοργάνωσης θα δει τέσσερις αναμετρήσεις στον πρώτο γύρο και ισάριθμες για τα προημιτελικά την πρώτη ημέρα, ενώ θα ακολουθήσουν οι 2 ημιτελικοί τη δεύτερη και ο τελικός την 3η ημέρα ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τουρνουά στα διπλά. Οι αήττητοι της πρώτης ημέρας θα αγωνιστούν μαζί στα ημιτελικά του διπλού τη 2η ημέρα ενώ ο τελικός θα γίνει επίσης στις 10 Δεκεμβρίου με τους πρώτους τέσσερις στο ταμπλό να περνούν χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο στο απλό.

 Οι 5 από τους κορυφαίους 10 στην παγκόσμια κατάταξη θα πάρουν μέρος. Παρών ο νούμερο 4 κόσμου Στέφανος Τσιτσιπάς, ο νούμερο 7 Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο νούμερο 8 Αντρέι Ρούμπλεφ, ο νούμερο 9 Τέιλορ Φριτζ και ο νούμερο 10 Χούμπερτ Χούρκατς. Μαζί τους και ο πρώην νούμερο 2 κόσμου, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα ημιτελικά του γαλλικού όπεν.

 Στο τουρνουά θα πάρει μέρος και ο φιναλίστ του Γουίμπλεντον Νικ Κύργιος μαζί με τον νούμερο 1 της Μεγάλης Βρετανίας, τον Κάμερον Ρόνι, τον κάτοχο τριών τίτλων Γκραν Σλαμ Σταν Βαβρίνκα, τον πρώην πρωταθλητή του US Open Ντόμινικ Τιμ, τον Ματέο Μπερετίνι και τον Ντόμινικ Στρίκερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις