fbpx

Davis Cup: Η Εθνική θα υποδεχθεί το Εκουαδόρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Davis Cup: Η Εθνική θα υποδεχθεί το Εκουαδόρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα υποδεχθεί η Εθνική Ελλάδος την αντίστοιχη ομάδα του Εκουαδόρ, στα πλαίσια της διεξαγωγής του Davis Cup, το διάστημα 04-05/02.

Οι αγώνες με το Εκουαδόρ είναι για τα πλέι οφ της 1ης κατηγορίας (World Group I), και θα αρχίσουν το Σάββατο 04/2 στις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή 05/2 η αυλαία θα ανοίξει στις 12:00 το μεσημέρι.

Θυμίζουμε, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρσι είχε επικρατήσει της Τζαμάικα στην Παλλήνη, σε αγώνα για την παραμονή του στο World Group II, και μετέπειτα της Τυνησίας εκτός έδρας, και πλέον με το Εκουαδόρ διεκδικεί την άνοδο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Tennis24 το συγκεκριμένο πρότζεκτ αναμένεται να είναι πολύ μεγάλο και θα χρειαστεί να γίνει μεγάλη παρέμβαση στο παρκέ για να μετατραπεί σε indoor hard court, το οποίο θα “κουμπώσει” πάνω από το παρκέ και θα είναι έτοιμο την εβδομάδα του Davis Cup (δηλαδή από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου) για να γίνουν προπονήσεις των ομάδων στο ίδιο γήπεδο.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν και τα θέματα με την Ευρωλίγκα καθώς το διάστημα εκείνο δεν θα έχει αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις